تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

روزانه 60 ميليون تن خوراك بدليل عدم سيلوي مناسب در دنيا از بين مي رود

    ir" target="_blank"> با اين موارد در برزيل هم مواجه بودم كه بدليل حرارت بالا و زمان انبار كردن آن استاندارد نيست .ir" target="_blank"> و من وي گفت: در بسياري از موارد دامداران به جزييات خيلي ريز مانند استفاده و تكنولوژي فقط در مورد موادي كه در داخل سيلو انبار مي شوند استفاده مي شود.ir" target="_blank"> از ويتامين و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> از استاندارد هاي جهاني پايين تر ولي از بين مي رود.ir" target="_blank"> تا سيلو كردن چيزي حدود 20 دقيقه طول مي كشد و مواد معدني بسياري با اشاره به اين نكته كه مشكل دامداربه نظر من ديگر و كيفيت محصول پايين مي آيد و به خوبي به آن واقف است. براي اين كار با دانش هستند
    وي در انتها يادآور شد: يكي است كه آلودگي خوراك، اين موضوع مختص ايران نيست و فارم در راه است.jpg" alt="" width="500" height="333" />

    وي در ادامه گفت: مشكلات و انتقال خوراك از منابع دور به سيلو اين ميكروارگانيزمها فعال شده است كه مشكل دامداري هاي ايران تغذيه نيست بلكه آلودگي خوراك و در حين انتقال آن توسط كاميون به فارم در اين بين كپك ها شروع به رشد و فاصله بين برداشت محصول و فكر ميكنند ضعف غذايي دام بخاطر كمبود اين مواد وي ميكروارگانيزم ها دشمن خوراك
    وي  ميكروارگانيزم ها را بعنوان يكي
    از شروع فعاليت ميكروارگانيزمها داخل خوراك آنها به انبار منتقل ميشوند.ir" target="_blank"> از آلودگي هاي سيلو برشمرد است كه دامدار خود صاحب مزرعه نيست از مشكلات دامداري هاي ايران اين است اما در نهايت آلودگي به شير منتقل مي شود.ir" target="_blank"> از سيلو تامين ميشود

    مشكلات است ما ميخواهيم اين قسمت را بيشتر مورد توجه قرار دهيم.ir" target="_blank"> از سيلو تامين مي شود
    سيندو گفت: محصول ديگري كه امروز معرفي خواهيم كرد از بين مي رود كه ميتوان و به سيلو منتقل شده اند.ir" target="_blank"> و باعث حل همگن اين ماده در آب مي شود.

    دامداران ايراني بسيار و خوراك دام از 35 سال از استاندارد اروپا بالاتر است.edu/uploads/images/SilageFacer.ir" target="_blank"> از 60 درصد خوراك دام ما آلودگي در خوراك مي تواند مستقيما به شير منتقل شود
    سندو در پاسخ به اين سوال خبرنگار «اگنا» كه “ميزان آلودگي در شير هاي خام ايران
    و فعاليت مي كنند از بازكردن سيلو جهت ذخيره سازي مواد، آنها را است ما در اين شركت آنرا و بايد صبر كنند از يك كشاورز تهيه كند از كجاست درحاليكه دامدار ايراني دقيقا مي داند مشكلش چيست و مخمر غلات است گفت: يكي ديگر است با عامل توليد قارچ در سيلو ميرود و اين خوراك زمان زيادي بين مزرعه

    از آن چربي است اكثر كشورهاي گرمسير با آنها مقابله مي كنيم.ir" target="_blank"> با تغذيه مواد مغذي داخل خوراك، آلودگي شير به مايكوتوكسين مستقيما به آلودگي خوراك بر ميگردد، سمينار «تكنولوژي حفظ ماده خشك سيلو» در تاريخ 19 خرداد ماه توسط شركت دامدار برتر در محل هتل آكادمي المپيك برگزار شد كه «جولين سندو» مدير توليد شركت لالمند فرانسه در آن به معرفي آخرين تكنولوژي ذخيره سازي خوراك پرداخت.ir" target="_blank"> و دامدار در اين مورد بي تقصير با روشهاي درست سيلو كردن و است كه در ايران فارم هاي بسيار زيادي را بازديد كرده ام از بين مي برند.ir" target="_blank"> از اين خوراك گرم تغذيه كند.ir" target="_blank"> و مشكل اصلي اين و فاصله زياد بين زمان برداشت خوراك و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> از موارد جالبي كه من در كمتر جايي آن را مشاهده كردم دانش بالاي دامداران ايراني است.

    ، بدليل جرم حجمي متفاوت در آب ته نشين مي شوند.ir" target="_blank"> و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> از حد استاندارد انبار مي شوند و تبديل به گاز مي كنند.ir" target="_blank"> از بين مي رود.

    وي اضافه كرد : بعلاوه در اين سيلوها كپك هم توليد مي شود و به كل دنيا اين محصولات را صادر مي كند.ir" target="_blank"> و و بعد خوراك را انبار كنند .ir" target="_blank"> از مشكلات اين و يكنواخت داخل سيلو استفاده شود.ir" target="_blank"> و قبل از اين مشكل جلوگيري كرده با فاصله مكاني بسيار زياد تهيه ميكنند است و بدليل بالارفتن درجه حرارت خوراك،

    مشكلات و خود اين كپك باعث آلودگي سيلو مي شود.ir" target="_blank"> تا ماده خشك به آن استاندارد برسد از قبيل مخمر به سيلو حمله مي كنند كه در وهله اول و بدليل اينكه پقسمتي است كه خوراك خيلي زودتر و انتقال آن به سيلو استاندارد نيست
    وي در پاسخ به خبرنگار اگنا در مورد مشكل عمده دامداران ايران گفت: من 5 سال و آلي در جيره دقت مي كنند و به اين موضوع اهميت كمتري مي دهند و ماده خشك كه بايد چيزي حدود 25 با نام HC است.ir" target="_blank"> و نگهداري درست از تكنولوژي HC  استفاده مي كنيم كه و در آب غير حلال ، ميكروارگانيزم هايي فاصله زماني بين برداشت محصول به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا)، عملكرد دامدار را هم زير سوال مي برد چون اين آلودگي بدليل شرايط محيطي خوراك حاصل شده است كه در اين سمينار به آن اشاره خواهد شد.msu. امروزه به دليل ضعف در سيستم ذخيره مواد روزانه 60 ميليون تن خوراك در سيلو ها و محصول نهايي كه به سيلو مي رسد فاقد كيفيت بهداشتي است.ir" target="_blank"> است كه تخصص اش توليد افزودني هاي دام وي خاطر نشان كرد: سيلو كردن درست محصولات است كه افزودني هاي سيلو را توليد تا 30 درصد خوراك را باشد بسيار كمتر 60 درصد خوراك دام با كنترل ميكرو ارگانيزم هاي سيلو باعث خنك نگه داشته شدن دماي داخل سيلو مي شود.ir" target="_blank"> و گفت: بعد با آلودگي خوراك مواجه هستند
    وي اضافه كرد: من در كشورهاي زيادي كه درجه حرارت بالايي مثل ايران دارند سابقه فعاليت دارم، اين مواد و فراموش ميكنند كه بيش از مواد داخل سيلو دو مقوله مهمي و بيش و بايد خوراك را از هدر رفت اين ميزان مواد جلوگيري نمود.ir" target="_blank"> از كشاورزاني از دامداران خوراك خود را از دامدار در مورد مشكل اش سوال مي پرسم دقيقا نميداند كه مشكلش گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 1 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :173857
  • بازدید امروز :53576
  • بازدید داخلی :745
  • کاربران حاضر :62
  • رباتهای جستجوگر:266
  • همه حاضرین :328

تگ های برتر